Proces

Wij leveren jaarrond aardappelen in de verpakkingen van 2,5 tot 25kg en bigbags. Dit kan in verschillende verpakkingen zoals jute, poly en zelfs papier. Hiermee kunnen wij voldoen aan wat de klant specifiek vraagt.

SINDS 1959

Proces

Met eigen transport worden de aardappelen geladen bij de teler. Met een opschepmachine worden de aardappelen geladen in een bandlosser en getransporteerd naar het bedrijf.
Vervolgens wordt de partij ontdaan van grond en loof en nauwkeurig op maat gesorteerd. Daarna wordt de partij aardappelen geïnspecteerd op kwaliteit om uiteindelijk alleen maar goede aardappelen over te houden die verpakt en daarna gepalletiseerd worden. We hebben beschikking over 5 computergestuurde inpaklijnen en 2 palletiseermachines zodat we snel aan de vraag van de klant kunnen voldoen.
Wanneer de aardappelen verpakt en gepalletiseerd zijn, staan ze klaar op pallets om te worden geladen. Dit gebeurt vaak in reefercontainers of in eigen tautliners. Vervolgens worden ze naar de verschillende havens gebracht. Wij hebben een optimale ligging t.o.v. de havens. Wij kunnen dit transport ook voor u verzorgen. Kortom, alles van A tot Z hebben wij in eigen hand!