Over ons

In 1959 is ons bedrijf opgericht, Wij handelden toentertijd in vlas, kolen en andere gewassen waaronder aardappelen.

Over ons

Bart Mol sr. Is de grondlegger van ons bedrijf. Hij heeft het bedrijf in 1959 opgestart. Wij handelde toentertijd in vlas, kolen en andere gewassen waaronder aardappelen, Bart Mol senior heeft zich in 1959 gespecialiseerd in aardappelen en deed enkel binnenlandse handel. Zijn zoon Jan Mol heeft het bedrijf in 1971 overgenomen en is hier samen met zijn jongere broer Bart mee verder gegaan. Zij zijn overgegaan op hoofdzakelijk export. In 1999 is de zoon van Jan Mol, Marco, in het bedrijf gestapt. Hij is sinds 2019 samen met zijn oom Bart de eigenaar van het bedrijf.

In 2019 zijn wij gestart met het bouwen van een nieuwe loods met twee dock shelters en een kantoor in Westmaas. Hier zijn wij werkzaam vanaf februari 2020.
Onze werkzaamheden bestaan uit het vervoeren, sorteren en verpakken van aardappelen voor de export, binnenlandse handel, industrie, verwerkende industrie en grossiers. De hoofdzaak is export over de hele wereld. Wij exporteren in verschillende verpakkingen en gewichten van 2,5 tot 25kg en bigbags.